انتخاب شریک زندگی ؛ پیدا کردن کسی که قرار باشد در زندگی شما باشد به اندازه کافی چالش برانگیز است. پیدا کردن فردی که بتوانید تا آخر عمر با او خوشحال باشید ممکن است غیرممکن به نظر برسد. وقت بگذارید، با دوستانتان وقت بگذرانید و مراقب خودتان باشید. قرار بگذار، اما با آرامش قرار بگذار. متعهد شوید، اما با دقت متعهد شوید. برای انتخاب شریک زندگی درعشق نمی توان عجله کرد.
دوستیابی برای انتخاب شریک زندگی
1_ بیرون بروید و با دیگران معاشرت کنید
هر چه زمان بیشتری را صرف قرار ملاقات و معاشرت کنید، احتمال بیشتری وجود دارد که فردی را که دوست دارید پیدا کنید. با شرکت در رویدادهای اجتماعی سازماندهی شده توسط دوستانتان، شرکت در کلاسها و گپ زدن با همکلاسیهایتان، و با ثبت نام در سایتها، اپلیکیشنها و خدمات دوستیابی، خودتان را در آن جا قرار دهید. ماجراجو و ذهن باز باشید: به عنوان مثال، دوستیابی سریع را امتحان کنید.
رایج ترین راه برای ملاقات برای انتخاب شریک زندگی از طریق دوستان مشترک است. زمانی را با دوستان خود بگذرانید و از دوستان خود بخواهید افرادی را که فکر می کنند دوست دارید به شما معرفی کنند.
دوم در فضاهای اجتماعی است. این می تواند همه چیز را شامل شود، از کافه ها، کنسرت ها، شعرخوانی، افتتاحیه گالری، تا گردهمایی ها.
سوم از طریق کار است. اگر از خانه کار می کنید، شرکت در یک فضای کار مشترک را در نظر بگیرید. در صورت امکان از دفتر کار بازدید کنید و در کنفرانس ها شرکت کنید. با این حال، از کسی درخواست کنید که آیا مرتب با هم کار می کنید یا خیر، زیرا این امر به طور بالقوه می تواند زندگی کاری شما را پیچیده کند.
چهارمی از طریق وب سایت ها یا اپلیکیشن های دوستیابی و پنجمی رسانه های اجتماعی است.
2_ اگر کسی را میشناسید مستقیم از او بخواهید تا با او صحبت کنید
اگر کسی را در زندگی واقعی میشناسید، برای انتخاب شریک زندگی از او بخواهید حضوراً صحبت کند. مستقیماً بپرسید تا بدانند چه می گویید و بتوانند به روشی مستقیم پاسخ دهند. برای به حداقل رساندن ناهنجاری، در خروجی سوالات را واضح بپرسید. در حالی که موقعیتی را ترک می کنید، بگویید “من واقعا از صحبت کردن با شما لذت بردم، اما باید بروم. آیا دوست دارید به زودی شام بخورید؟”
اگر خیلی خجالتی هستید که از شخصی درخواست کنید، می توانید تماس بگیرید. با این حال، باید شماره او را بخواهید.
اگر شخصی مورد علاقه خود را به صورت آنلاین پیدا کردید، یک پیام دوستانه ارسال کنید. اما اگر میخواهید درک بهتری از شخص داشته باشید، قبل از اینکه از او درخواست کنید، 2 تا 5 بار به پیام دادن ادامه دهید.
شما اگر از دوستی درخواست می کنید، برای نه شنیدن هم آماده باشید. برای شما اگر خیلی دردناک نیست میتوانید با او دوست معمولی بمانید. شخصی که شما را رد می کند ممکن است در نهایت شما را با فردی که با او می مانید آشنا کند.
3_ برای انتخاب شریک زندگی با آرامش قرار بگذارید
اگر در مورد پیدا کردن “یکی” احساس نگرانی می کنید، ممکن است در نهایت قرارهای خود را از دست بدهید. همانطور که برای رویدادهای دیگر برنامه ریزی می کنید، تاریخ ها را برنامه ریزی کنید: فعالیتی که ممکن است از انجام آن با شخص دیگری لذت ببرید و تعهد دوستانه برای لذت بردن از جلسه. در طول یک قرار، روی پارتنر مورد نظر خود تمرکز کنید.
سؤالات باز بپرسید، فعالانه گوش دهید و در پاسخ های خود صادق باشید. اصیل باش وقتی سوالی پرسیده می شود حقیقت را بگویید. کمتر در مورد قضاوت شدن و بیشتر در مورد ظاهر ساختگی نگران باشید.
گوشیت رو خاموش کن روی قرار خود تمرکز کنید!
تمام وقت خود را صرف نگرانی در مورد اینکه آیا قرار ملاقات شما مناسب است یا خیر، نکنید. شما نمی توانید چنین چیزی را در اولین قرار ملاقات بگویید. بلکه روی گفتگو و فعالیت خود تمرکز کنید. در اولین قرارهایتان نگویید “دوستت دارم” یا سعی نکنید در مورد تعهد طولانی مدت صحبت کنید.
4_ مهربان باش.
اگر برای انتخاب شریک زندگی قرار می گذارید، بهترین خود را نشان دهید. سعی نکنید با قرار خود تسلط داشته باشید یا بازی های فکری انجام دهید.
کم گذاشتن قرار ملاقات یا صحبت انتقادی از دیگران در یک قرار، به شما نشان می دهد که شما ناامن یا ظالم هستید. حتی اگر احساس می کنید که ممکن است نخواهید به قرار دوم بروید، تمام تلاش خود را بکنید تا از قراری که در آن هستید لذت ببرید. با فرد مورد نظر خود خوب رفتار کنید! حتی اگر دیگر همدیگر را نبینید، باز هم او سزاوار توجه مودبانه و دوستانه شماست.
5_ قراری ترتیب دهید که بتوانید از آن لذت ببرید.
کاری را برنامه ریزی کنید که در انجام آن احساس راحتی بیشتری کنید. قهوه بخورید و در پارک قدم بزنید. از یک نمایشگاه در یک موزه محلی دیدن کنید. برای صبحانه در یک غذاخوری ملاقات کنید.
پارتنر خود را به یک مهمانی یا رویداد اجتماعی دیگر دعوت کنید. به ایده های پارتنر خود بله بگویید. اگر کسی از شما درخواست کرد، اجازه دهید آن شخص ایده های خود را برای قرار ملاقات بگویید. تصور نکنید که از یک مکان یا فعالیت جدید لذت نخواهید برد.
رعایت برخی اصول برای انتخاب شریک زندگی
1_ تحصیل کنید.
بسیاری از زوج ها در کالج یا تحصیلات تکمیلی ملاقات می کنند. این مکانی است که در آن افراد چیزهای مشترکی دارند، زمانی را در کنار یکدیگر می گذرانند و به عنوان انتخاب شریک زندگی و دوست یکدیگر را درک می کنند. اگر قبلاً به مدرسه رفتهاید یا نمیتوانید برگردید، سعی کنید در کلاسهای ترویجی در موضوعات مورد علاقه خود شرکت کنید: آشپزی، زبانهای خارجی، رقص یا تجارت. مدرسه نه تنها مکانی عالی برای ملاقات با یک همسر احتمالی است، بلکه تحصیل می تواند طول عمر رابطه آینده شما را افزایش دهد. زوجهایی که تحصیلات دانشگاهی دارند، نسبت به همسالانشان که تحصیلات کمتری دارند، نرخ طلاق کمتری دارند.
2_ مراقب سلامتی خود باشید.
سلامت روانی و جسمی شما بر چه کسی و برای مدت زمانی که مایل است با شما قرار ملاقات بگذارد همچنین در انتخاب شریک زندگی ، تأثیر می گذارد. ورزش منظم داشته باشید و هر شب یک خواب کامل داشته باشید. وعده های غذایی منظم، میان وعده های سالم بخورید و از نوشابه و شکر تصفیه شده پرهیز کنید. به طور منظم به پزشک مراجعه کنید. مراقب سلامت روان خود باشید. اگر تا به امروز خیلی خجالتی، افسرده، مضطرب یا ناامن هستید، به یک درمانگر مراجعه کنید.
3_ برای انتخاب شریک زندگی مراقب ظاهر خود باشید.
برای جذب یک شریک، بهترین ظاهر خود را داشته باشید. تمیز باشید اغلب دوش بگیرید، اما بیش از سه بار در هفته از شامپو استفاده نکنید. بعد از غذا مسواک بزنید و از نخ دندان استفاده کنید تا نفستان تازه شود و دندان هایتان سالم به نظر برسند.
متناسب با خودتان لباس بپوشید. انتخاب های مد بسته به سلیقه شما بسیار متفاوت است، اما به طور کلی لباس هایی بپوشید که متناسب با اندام شما باشد، تمیز باشد و خیلی کهنه نباشد. رنگهایی را بپوشید که شما را زیباتر میکنند، یا اگر نمیتوانید رنگهایتان را انتخاب کنید، رنگ های مشکی و خنثی بپوشید.
4_ خودت را دوست داشته باش
اگر عاشق خودت نباشی، کسی را پیدا نمی کنی که دوستت داشته باشد. چیزهایی را که در زندگی می خواهید دنبال کنید: شغلی که دوست دارید، دوستانی که با شما خوب رفتار می کنند، سرگرمی هایی که از آن لذت می برید و ارتباط خوب با خانواده تان. مراقب سلامت عاطفی، جسمی و مالی خود باشید. رفتار خوب با خود، ثبات عاطفی را نشان می دهد، یک ویژگی فوق العاده جذاب.
5_ دوستی های خود را تقویت کنید.
دوستان احتمالاً افرادی هستند که شما را با شریک زندگی تان معرفی می کنند و در انتخاب شریک زندگی به شما کمک خواهند کرد. آنها همچنین افرادی هستند که به شما در چرخه های دوستیابی کمک می کنند، وقتی کسی را که دوست دارید پیدا می کنید از شما حمایت می کنند و در زمانی که دوست دارید همراه شما خواهند بود. اگر منزوی هستید و هیچ دوستی ندارید، قرار گرفتن در جمع و موقعیت ها ممکن است برایتان سخت باشد، و اگر تنها و ناامید از همنشینی هستید و دوستی ندارید، سخت است که با اعتماد به نفس و جذاب ظاهر شوید.
با دوستانی که داری خوب باش. تعهدات اجتماعی خود را حفظ کنید، محبت های متقابل خود را انجام دهید و به دوستان خود بگویید که از آنها قدردانی می کنید.
انتخاب شریک زندگی برای آینده
1_ آنچه را که میخواهید در ذهن خود ترسیم کنید
برای انتخاب شریک زندگی آنچه را که می خواهید ترسیم کنید به چیزهایی که در زندگی بیشتر می خواهید فکر کنید: همراهی، فرزندان، ثبات مالی، یک جامعه قوی، موفقیت هنری، رعایت اصول خود، لذت بردن از خودتان. به این فکر کنید که دوست دارید سه سال، پنج سال، سی و پنجاه سال دیگر کجا باشید. فکر نکنید که من از یک شریک چه می خواهم؟ بلکه من از زندگیم چه می خواهم؟
به رابطه خود نگاه کنید و ببینید که آیا اهداف زندگی شما را پشتیبانی می کند یا خیر. اگر متوجه شدید که اینطور نیست، از خود بپرسید که آیا حاضرید به خاطر کسی که با او هستید بدون این چیزها زندگی کنید.
با آنچه می یابید سازگار شوید. اکثر مردم واقعاً در دانستن آنچه می خواهند ناتوان هستند. اگر کسی را پیدا کردید که از شما در خواستههایتان حمایت میکند و افقهایتان را گسترش میدهد کسی که به اندازه کافی به او اهمیت میدهید که شما را تغییر داده است ممکن است شریک زندگی خود را پیدا کرده باشید.
2_ در انتخاب شریک زندگی سعی کنید بهترین دوستان هم باشید
عشق پیش بینی خوبی برای اینکه چه چیزی یک رابطه را آنقدر قوی می کند که یک عمر دوام می آورد نیست. در عوض، احترام واقعی، لذت بردن و مراقبت از شریک زندگی خود شما را تا انتها می برد. تا زمانی که فرصتی برای تبدیل شدن به دوستان عزیز نداشته باشید، یک عمر به کسی متعهد نشوید.
به دنبال حس های شوخ طبعی و توانایی تفریح حتی در شرایط پیش پا افتاده یا سخت باشید. به ذهن شریک زندگی خود احترام بگذارید. اگر از طرز فکر همسرتان لذت نمی برید، احتمالاً تا آخر عمر از صحبت کردن لذت نخواهید برد.
علایق مشترک داشته باشید لازم نیست همه چیز را با هم انجام دهید، اما باید ترجیحات خود را برای فعالیت ها و راه های ارتباط با مردم به اشتراک بگذارید.
برابر باشید. روابطی که در آن یک نفر مسلط است، روابط ناخوشایندی است. اگر یکی از شما با دیگری به گونهای رفتار کند که در جهت مخالف قابل تحمل نباشد، به دردسر می افتید. شما و شریک زندگیتان باید به یکدیگر اعتماد، حمایت و احترام بگذارید. اگر این پیوندها را به اشتراک بگذارید، رابطه شما قوی است.
3_ مشکلات و بحث هارا به آرامی حل کنید
روابط در ابتدا شکننده هستند. ممکن است فکر کنید دعوا در رابطه تان می تواند پایان دنیا باشد، اما طبیعی است و بخشی از همه روابط سالم است. یاد بگیر بهتر بحث کنید؛ جملات را با “من” به جای “تو” شروع کنید. به جای اینکه شریک زندگی خود را سرزنش کنید، احساس خود را بگویید.
دعواهای خود را کم کنید اگر مشاجره در حال افزایش عصبانیت است، با برقراری ارتباط با شریک زندگی خود تنش را کاهش دهید. بحث را متوقف کنید، شروع به گوش دادن کنید و دست شریک زندگی خود را بگیرید. سعی کنید بحث را کاهش دهید و یکدیگر را در آغوش بگیرید. از طنز استفاده کنید. پیشنهاد تغییر صحنه
به عنوان مثال، اگر در یک قرار ملاقات هستید و دعوا دارید، با درخواست از شریک زندگی خود در تاریخ دیگری، تنظیم مجدد کنید. همچنین به مکان دیگری یا صندلی های متفاوتی که در آن هستید حرکت کنید و دوباره به یکدیگر سلام کنید.
بخاطر دلیل ترس از جدایی از گفتن نظر خود یا بحث در مورد موضوعات بحث برانگیز اجتناب نکنید. در عوض، آرامش خود را پیدا کنید و از شریک زندگی خود نیز بخواهید همین کار را انجام دهد.
تا زمانی که نیاز مشخصی به تغییر خاصی ندارید، از مطرح کردن موضوعات بحث برانگیز که دعواهای قبلی را برانگیخته است خودداری کنید. احتمال کمتری وجود دارد که شریک زندگی خود را نسبت به دیدگاه خود متقاعد کنید و احتمال دارد که او را ضعیف کنید. رابطه شما مهمتر از برنده شدن است.
به عنوان مثال، اگر شما و شریک زندگیتان در مورد دوستی که برای شما مهم است اما شریک زندگی شما را دیوانه می کند دعوا کرده اید، موضوع ماندن او در زندگی شما را مطرح کنید.
با این حال، استدلال نکنید که شریک زندگی شما اشتباه می کند که دوست شما آزاردهنده است. دوست شما شریک زندگی تان را آزار می دهد و اگر با هم مشاجره کنید این آزار بیشتر می شود.
4_ احساس خود را در مراحل مختلف بیان کنید.
همانطور که بیشتر و بیشتر با کسی برای انتخاب شریک زندگی قرار ملاقات می گذارید، ممکن است احساس نیاز فزاینده ای برای اعلام احساسات خود کنید. ممکن است دائماً فکر کنید که قرار ملاقاتتان چه حسی دارد، آیا او به اندازه شما جدی است. برای پاسخ دادن فشار نیاورید، اما بگذارید شریکتان بداند که اوقات خوبی دارید. بعد از قرار ملاقات، به او بگویید که به شما خوش گذشت.
پس از گذشت چند قرار، به شریک خود بگویید که واقعاً از زمانی که با هم می گذرانید لذت می برید.
وقتی احساس کردید که به طور انحصاری برای قرار ملاقات آماده هستید، با شریک خود تماس بگیرید. بگو دوستش داری و دوست داری فقط با او قرار بگذاری. از او بپرسید که آیا او به شما علاقه دارد. اگر آماده نیست، به او زمان بدهید. مردم با معیار های مختلف حرکت می کنند.
سعی کنید در چند قرار اول نگویید “دوستت دارم”. وقتی احساس میکنید کسی را دوست دارید، آن انرژی زیبا را تا یک یا دو ماه ادامه دهید.
اگر با کسی قرار میگیرید که واقعاً دوستش دارید، اما او قبل از اینکه آماده شنیدن باشید، میگوید «دوستت دارم»، به او بگویید که هنوز برای گفتن آن آماده نیستید، اما ممکن است به زودی این حرف را بزنید. بگویید که در مورد ادامه معاشرت جدی هستید.
5_ راحت باش.
ازدواج در سنین پایین شانس طلاق شما را افزایش می دهد. ازدواج با کسی که تازه شروع کرده اید نیز همینطور خواهد بود. اگر تشنه رفاقت هستید، روی دوستی های خود سرمایه گذاری کنید. عاشقانه قرار ملاقات بگذارید، نه اینکه انتظار داشته باشید هر رابطه ای دوام بیاورد، بلکه به افرادی که قرار می گذارید احترام بگذارید و از آنها لذت ببرید.
وقتی کسی را پیدا کردید که دوست دارید، حداقل سه سال قبل از پیشنهاد ازدواج با او قرار بگذارید. آشنایی با یکدیگر به مرور زمان احتمال با هم ماندن شما را افزایش میدهد.
استفاده از کیف زنانه برای خانم ها امری مهم است زیرا در بهتر دیده شدن استایل نقش مهمی دارد و علاوه بر استایل میتوانند وسایل مورد نیاز را همیشه همراه خود داشته باشند.